Van KYC-analist tot juridisch assistent: Damian's pad via Skilled Students

Vandaag hebben we het genoegen om in gesprek te gaan met Damian, een toegewijde werknemer bij Skilled Students. Damian werkt al langere tijd bij ons en heeft via ons bij zowel Bunq als Trustmoore gewerkt. Middels dit interview geeft hij meer inzicht in wat voor werk hij doet, wat deze bijbaan voor hem betekent en hoe hij het vindt om voor Skilled Students te werken.

Kun je ons meer vertellen over je functies binnen deze bedrijven?

Bij Skilled Students heb ik tot nu toe twee unieke rollen mogen vervullen. Mijn eerste baan was als KYC-analist bij Bunq, waar ik het onboardingsproces van nieuwe klanten beheerde. Bunq bood me een mooi ontwikkelpad; ik begon met eenvoudigere onderzoeken en naarmate ik meer ervaring en kennis opdeed, nam de complexiteit van mijn werkzaamheden toe.

Recentelijk ben ik begonnen bij Trustmoore als projectondersteuner en juridisch assistent. Hierbij focus ik mij op het oplossen van juridische vraagstukken, ondersteuning van senior personeel en leid ik mijn eigen projecten op het gebied van cybersecurity en procesverbetering. Mijn ervaring bij Bunq heeft me goed voorbereid op deze nieuwe rol en helpt me om complexere taken aan te pakken.

Wat zijn enkele waardevolle lessen die je hebt opgedaan in deze rollen?

Deze bijbanen hebben mij een praktijkgerichte inkijk gegeven in het bedrijfsleven, iets wat ik niet op de universiteit kan leren. Het heeft mij laten zien hoe het is om op professioneel niveau te presteren, aan de verwachtingen te voldoen en deel uit te maken van een team.

Ik heb geleerd hoe theoretische concepten uit mijn studie rechtsgeleerdheid in de praktijk worden toegepast.

Ik heb geleerd hoe theoretische concepten uit mijn studie rechtsgeleerdheid in de praktijk worden toegepast. Het werken in deze bijbanen heeft mij laten zien hoe wetten, zoals de Wet op het financieel toezicht, daadwerkelijk worden toegepast.

Het ervaren van twee verschillende bedrijfsculturen bij Bunq en Trustmoore heeft mij ook geleerd wat ik in mijn toekomstige carrière graag zou willen. Ik heb ontdekt dat ik mij meer thuis voel in een corporate omgeving met een open en toegankelijke cultuur.

Hoe ervaar je het balanceren tussen werk en studie?

Hoewel ik voorheen in de horeca werkte, heb ik ontdekt dat een werkstudentschap veel bevredigender is. Ondanks een druk schema, biedt het meer structuur en bereidt het mij beter voor op mijn toekomstige professionele carrière. Het kan uitdagend zijn, maar het is belangrijk om het grotere doel voor ogen te houden.

Dit werkstudentschap bereidt me beter voor op mijn toekomstige professionele carrière.

Hoe ervaar je het balanceren tussen werk en studie?

Bij Skilled Students is de communicatie efficiënt en duidelijk, zonder onnodige complexiteit. Als student waardeer ik deze gerichte benadering, aangezien alles snel en moeiteloos wordt afgehandeld.

Ik waardeer de persoonlijke benadering die Skilled Students biedt. Ze hebben mij geholpen om de perfecte positie bij Trustmoore te vinden na mijn tijd bij Bunq, door rekening te houden met mijn vaardigheden en toekomstvisie. Skilled Students onderscheidt zich door de inspanningen die ze leveren om de juiste match te vinden voor ieder individu.

Bovendien biedt Skilled Students een mate van flexibiliteit die goed past bij de dynamische levensstijl van een student. Zo bieden ze bijvoorbeeld aanpassingen rondom tentamenperiodes. Deze flexibiliteit maakt een werkstudentschap via Skilled Students naar mijn ervaring toegankelijker dan een directe bij bedrijven. Kortom, ik denk dat de aanpak van Skilled Students studenten echt helpt om de meest geschikte werkstudentschap te vinden.

What’s a Rich Text element?

heading 2

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Isabelle
Content marketeer

Other Blogs